De juiste espressomachine kopen

Steeds meer koffieliefhebbers zijn op zoek naar de juiste espressomachine en weten niet goed waar ze op moeten letten. In dit artikel vertellen we jou graag meer over het kopen van de juiste espressomachine en zullen we jou vertellen welke er allemaal zijn. Lees snel verder en ontdek meer over het kopen van een espressomachine.

Een espressomachine is een onmisbaar apparaat in de keuken. Er zijn steeds meer mensen die thuis aan de slag willen gaan als barista. In dit geval kun je kiezen tussen een espressomachine volautomaat en een espressomachine halfautomaat. Lees snel verder en ontdek welke beter bij jou past.

 

Een espressomachine volautomaat kopen

Een espressomachine volautomaat is een goede keuze wanneer je graag bonenkoffie wilt drinken, maar wanneer je hier niet teveel tijd aan kwijt wilt zijn. Binnen enkele seconden kun je een heerlijke espresso zetten. Het enige wat je hoeft te doen is op een knop drukken. Daarnaast kun je een espressomachine volautomaat vaak instellen naar persoonlijke voorkeuren. Zo is het mogelijk om de ratio van de koffie aan te passen, de watertemperatuur en hoeveel melk je in een cappuccino wilt. De prijzen voor een espressomachine volautomaat beginnen vanaf € 200, maar als je een goede wilt ben je al gauw € 500 kwijt.

 

Een espressomachine halfautomaat kopen

Een handmatige espressomachine is geschikt voor mensen die graag zelf aan de slag willen en meer willen leren over koffie. Bij een halfautomaat zal je alles zelf moeten doen – van het instellen van de maalgraad tot het aanstampen van de gemalen koffie. Dit maakt het lastiger om lekkere koffie te zetten, maar echte koffieliefhebbers zien dit als een uitdaging. Espressomachine halfautomaat kopen doe je hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *