Geen koffieboon, maar Piet Boon vloeren

Je ziet het goed: geen koffieboon, maar Piet Boon vloeren. Als je net een koffiezaak hebt geopend, wees je dan bewust van het totale beeld wat je bedrijf uitstraalt. Grote oppervlaktes, zoals muren en vloeren nemen een groot deel van een ruimte in bezit. Ik en mijn partner kwamen terecht op de website www.martijndewitvloeren.nl, dit is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van vloeren.

 

Kwaliteit onderscheidt!

Op het moment dat wij besloten een koffiezaak te openen in hartje Amsterdam, wilden wij persé werken met materialen die van een goede kwaliteit zijn voorzien. Daarom besloten wij, na lang onderzoek van verschillende houtsoorten, te kiezen voor een Piet Boon vloer. Deze vloer is gemaakt van hoogwaardig hout. Geen enkele boom is hetzelfde, daardoor krijgt je vloer een uniek en origineel effect. Het hele interieur krijgt een eigen identiteit door dit verrassende effect.

 

Laat je persoonlijkheid zien

Naast de keuze in vloersoort en muurkleuren is het van uiterst belang dat je het interieur afstemt met je eigen stijl. Of je nou van een minimalistische, industriële, vintage of Scandinavische stijl houdt, de klanten die bij je koffiezaak naar binnen lopen moeten door je interieur kunnen aflezen waar jij (en je partner) voor staan. Mix en match daarom kleuren, patronen, materialen en verschillende texturen met elkaar om tot een optimaal effect te komen. Maak er een feestje van en wissel trends af met persoonlijke items. Denk hierbij aan het kastje van je oma, dat je een nieuw kleurtje geeft.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *