Hapjes en drankjes aan huis

 

Heb je binnenkort je verjaardag? Een jubileum, personeelsfeestje of ben je gewoon een echte partyganger? Er is soms geen betere plek voor een feestje dan je eigen thuis. Ik kan spreken uit ervaring, want bij mij thuis is het elke keer een goed succes geweest. Daarbij zijn de kosten voor het afhuren van een locatie natuurlijk nul. Ik kan natuurlijk niet weten hoeveel capaciteit het huis ongeveer aan kan qua mensen, dus daar moet je zelf even goed over nadenken.

Vaak kan een gastheer of gastvrouw niet lekker genieten van hun eigen feestje. Ze werken zich helemaal het zweet in om te zorgen dat elke gast voorzien is van koude drankjes en warme hapjes. Dit vergt natuurlijk enige tijd en moeite. Van Regteren kan hier zeker een extra handje bij helpen. Dit is een professionele partij die zorgt voor catering thuis. Zij kunnen tijdens feest ervoor zorgen dat je zelf een gast wordt en lekker kan genieten met de mensen om je heen. Je kunt hierbij denken aan: verse hapjes (warm) en drankje (koud), de lekkerste buffetten en kersverse salades.

Partycatering is natuurlijk ook een optie en komt bijna op hetzelfde neer. Het is natuurlijk een goed alternatief voor als je zelf niet in de koken wilt gaan staan of als er gewoon te veel gasten zijn dat u het niet meer aan kan om het zelf te doen. Er zijn natuurlijk meerdere gelegenheden te bedenken wanneer zoiets van pas komt. Daarbij houden ze ook rekening met mensen die ziek zijn of zich niet lekker voelen. Er zijn verschillende mogelijkheden, namelijk:

  1. Evenementcatering op locatie
  2. Maaltijdservice aan huis
  3. Eigen bereide afhaalmaaltijden

Het verschilt bij Van Regteren wel per week/seizoen. De maaltijden wordt altijd bereid met seizoensgerelateerde producten. In ieder geval een groot divers assortiment om verse maaltijd te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *