Uniek relatiegeschenk, een Belgische bonbon met logo

Met een goed gekozen relatiegeschenk ben je een stap voor op de concurrentie. Toch is het moeilijk om origineel te blijven en een geschenk te kiezen dat door iedereen goed ontvangen wordt.

Met chocolade zit je eigenlijk altijd goed. Jong of oud, man of vrouw, welke doelgroep je ook aan wilt spreken, chocolade wordt altijd met een glimlach ontvangen. Bovendien breng je jouw bedrijf in de spotlight tijdens een feel good momentje, dus geef je een extra positieve associatie aan jouw logo.

Zeg het met chocolade


Het is niet voor niks dat chocolade al jaren populair is als cadeau of bedankje. Naast dat het gewoon erg lekker is, heeft het ook verschillende positieve eigenschappen.

Chocolade bevat endorfine en van endorfine krijg je een soortgelijk blij gevoel als van verliefdheid. Met chocolade geef je dus een positief gevoel als relatiegeschenk.

Bedrukte verpakking of bedrukte bonbons?


Chocolade en Belgische bonbons in een mooi doosje met jouw logo, zijn al een leuk relatiegeschenk.

Nog leuker en luxer, zijn bedrukte Belgische bonbons met logo. Indien je een full colour bedrukking wilt, zal de chocolade vrijwel altijd een toplaag van witte chocolade hebben. Dan komt je logo of foto het beste uit.

Wil je liever volledig puur of melkchocolade, dan kan dat ook, alleen zijn de kleuren die je kunt gebruiken dan beperkter.

Wil je een extra luxe relatiegeschenk, kies dan voor een combinatie van beide opties. Een fraai bedrukt doosje gevuld met bedrukte Belgische bonbons met logo. Zo komt jouw bedrijf goed voor de dag!

Bonbons met foto

Chocolade en bonbons kunnen natuurlijk per stuk bedrukt worden, maar het is ook heel mooi om een foto over verschillende bonbons te laten bedrukken. Zo neemt je klant, of relatie telkens een stukje van de foto bij de koffie of thee.

Bedrukte Belgische bonbons zijn ook goed in te zetten als origineel bedankje of promotiemateriaal. Maak ze onderdeel van een visitekaartje, of van een bedrijfsboodschap. Een foto van een nieuwe bedrijfslocatie, of van een nieuw product, of een boodschap om je personeel te bedanken, zijn voorbeelden van mogelijkheden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *