Voordeel drogisterij van koffie tot wasmiddel

De voordeel drogisterij is online gevestigd en daardoor erg goedkoop. Er worden A-merk producten verkocht, maar dan met heel veel voordeel! Niet alleen het voordeel is waar wij voor staan, maar ook het assortiment. We verkopen alles wat je in een drogisterij zou verwachten en dan nog meer.
Koffie is iets wat ook bij ons is terug te vinden.  Koffiebekers, koffiezetapparaten, koffiebonen, koffiekan, tafelzoetstof en alles wat je kan bedenken bij koffie staat bij ons op de webshop. Bij ons heb je geen kortingscode nodig uit de folder of review waarna je korting krijgt. Bij ons is alles standaard verlaagd! Korting is uiteraard ons sterke punt, maar dan constant. Dus ben je opzoek naar iets gerelateerd aan bijvoorbeeld koffie? Voordeel drogisterij is een match.
Kalkreiniger, waterfilters alles is te vinden op de website. Zelfs nagellak in de kleur van bruine koffie, expresso. Er is genoeg te vinden en dit kunt u allemaal terug vinden op onze website van voordeel drogisterij. Neem gerust ongestoord online een kijkje en zie wat u ervan vindt.
Bij een besteding vanaf €50 krijgt u ook nog eens de verzendkosten gratis. Mocht dat nog niet genoeg zijn kunt u punten sparen voor nog meer korting. Hierdoor kunt u sparen voor gratis producten. Mocht u onder de €50 euro zitten en wilt u geen verzendkosten betalen? Het is mogelijk om uw bestelling af te halen bij onze vestiging. Dit is af te halen bij Heyting eBusiness te Zwollen, hiervoor dient u wel een afhaalbevestiging bij u te hebben. Let op: als er online nog niet betaald is, kunt u alleen contant betalen. De betaalbevestiging krijgt u bij een bestelling via de website of telefonisch. eBusiness is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur en 17.00 uur. Creditcards worden helaas bij afhaling niet geaccepteerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *